Левківська (Музика), Тетяна МиколаївнаТкаченко, І. М.Федорець, Ю. О.Косоголова, Людмила Олексіївна2014-06-202014-06-202005Розробка консервів з підвищеним вмістом біологічно активних речовин із вторинних продуктів / Т. М. Левківська, І. М. Ткаченко, Ю. О. Федорець, Л. О. Косоголова // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 71-ї наукової конференції молодих вчених, аспірантів і студентів, 18–19 квітня 2005 р. – Київ : НУХТ, 2005. – Ч. 2. – С. 125–126.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/15370Розроблено новий продукт на основі морквяних вичавок та кукурудзяного солоду. Визначено оптимальні умови процесу затирання солоду. Developed new product from carrot husks and corn malt. Defined The optimum process conditions mashing malt.otherзатиранняпюреморквяні вичавкисолодmashingmashcarrot husksmaltкафедра технології консервуванняРозробка консервів з підвищеним вмістом біологічно активних речовин із вторинних продуктівOther