Editorial Words - Галиця, Ігор Олександрович (My University, 2023)
Випуск наукового журналу ASEJ Школи фінансів і права в Бельсько-Бялі містить цінну інформацію та стимулює подальші дослідження в галузі економіки, фінансів і права. Я висловлюю свою вдячність авторам за їхній внесок і високо оцінюю сувору наукову науку, продемонстровану в їхній роботі.

The issue of the scientific journal ASEJ of the School of Finance and Law in Bielsko-Biała contains valuable information and stimulates further research in the field of economics, finance and law. I express my gratitude to the authors for their contribution and highly appreciate the rigorous scientific scholarship demonstrated in their work.
Keywords: огляд документу; document review; фінанси; finances; кафедра економіки праці та менеджменту