Антоніо Розміні і філософії ідеального буття - Клочков, Ілля Володимирович; Єленець, Юлія Анатоліївна (My University, 2012)
Статтю присвячено комплексному розгляду проблем гносеології; Статья посвящена комплексному рассмотрению проблем гносеологии; This article dedicates to the complex review of the gnoseolodgy problem.
Keywords: наука; раціональність; мислення; кафедра гуманітарних дисциплін; science; rationality; mind