Пісочне печиво «Сонечко» (Деклараційний патент на корисну модель № 89005) - Кобець (Задорожня), Олена Сергіївна; Гавриш, Андрій Володимирович; Доценко, Віктор Федорович (My University, 2014)
Опис до патенту на винахід. Пісочне печиво «Сонечко». Description to useful model patent. «Sub» shortbread.
Keywords: пісочне печиво; пюре сирої моркви; ресторанне господарство; shortbread; raw carrot puree; restaurant business; кафедра готельно-ресторанної справи