Мірошников, Олег МиколайовичМихайлик, Вячеслав АврамовичПодобій, Олена Валеріївна2012-10-292012-10-292006Подобій, О. В. Дослідження впливу трет-бутанолу на стан води в розчинах цукрози / О. В. Подобій, О. М. Мірошников, В. А. Михайлик // Наукові праці НУХТ. – 2006. – № 18. – С. 25-27.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/3340Методом диференціальної скануючої калориметрії досліджено теплоти фазових переходів у структурі цукрового розчину при додаванні трет-бутанолу.Heats of phase transition in the structure sucrose solution with additive tret-butanol were studied using the differential scanning calorimeter.otherцукрозаsucroseгідратаціяструктураконцентраціякафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобівhydrationstructureconcentrationДослідження впливу трет-бутанолу на стан води в розчинах цукрозиArticle