Дослідження впливу трет-бутанолу на стан води в розчинах цукрози - Мірошников, Олег Миколайович; Михайлик, Вячеслав Аврамович; Подобій, Олена Валеріївна (My University, 2006)
Методом диференціальної скануючої калориметрії досліджено теплоти фазових переходів у структурі цукрового розчину при додаванні трет-бутанолу.

Heats of phase transition in the structure sucrose solution with additive tret-butanol were studied using the differential scanning calorimeter.
Keywords: цукроза; sucrose; гідратація; структура; концентрація; кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів; hydration; structure; concentration