Bilodidova, NataliyaBoyko, Anna2018-07-052018-07-052018Bilodidowa, N. Die Besonderheiten Naming der Ukrainischen Lebensmittel (Auf dem Beispiel der Milchproduktion und der Säfte) / N. Bilodidowa, A. Bojko // Наукові здобутки молоді - вирішенню проблемі харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 84 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 23-24 квітня 2018 р. - К. : НУХТ, 2018. - Ч. 4. - С. 249.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/27923deнеймінгхарчові продуктимолочні продуктисокиnamingfood productsdairy productsjuicesкафедра іноземних мов професійного спрямуванняDie Besonderheiten Naming der Ukrainischen Lebensmittel (Auf dem Beispiel der Milchproduktion und der Säfte)Thesis