Михайленко, Владлена МиколаївнаКобець (Задорожня), Олена СергіївнаАрпуль (Олексійчук), Оксана ВолодимирівнаДоценко, Віктор Федорович2016-02-152016-02-152015Кобець, О. С. Важливість харчових волокон у технології кондитерських виробів / О. С. Кобець, В. М. Михайленко, В. Ф. Доценко, О. В. Арпуль // Практика і перспективи розвитку еногастрономічного туризму: світовий досвід для України : Міжнародна науково-практична конференція, 24 вересня 2015 р. – К. : НУХТ, 2015. – С. 179-182.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/22245Кондитерські вироби являються одними з найбільш популярних та доступних продуктів харчування у світі. Важливий напрям розвитку виробництва кондитерських виробів - розробка інноваційних технологій, які дозволяють виготовляти конкурентоспроможні продукти, в тому числі і функціонального призначення. Confectionery products are among the most popular and affordable food in the world. An important direction of production confectionery - developing innovative technologies that produce competitive products, including functional purpose.uk-UKборошняні кондитерські виробиconfectionery productsхарчові волокнаfiberкафедра готельно-ресторанної справиВажливість харчових волокон у технології кондитерських виробів