Важливість харчових волокон у технології кондитерських виробів - Михайленко, Владлена Миколаївна; Кобець (Задорожня), Олена Сергіївна; Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна; Доценко, Віктор Федорович (My University, 2015)
Кондитерські вироби являються одними з найбільш популярних та доступних продуктів харчування у світі. Важливий напрям розвитку виробництва кондитерських виробів - розробка інноваційних технологій, які дозволяють виготовляти конкурентоспроможні продукти, в тому числі і функціонального призначення. Confectionery products are among the most popular and affordable food in the world. An important direction of production confectionery - developing innovative technologies that produce competitive products, including functional purpose.
Keywords: борошняні кондитерські вироби; confectionery products; харчові волокна; fiber; кафедра готельно-ресторанної справи