Майстренко, Володимир ВолодимировичЛях, Юрій МихайловичЄвтушенко, Ольга ВолодимирівнаДемчук, Глеб Вікторович2020-02-132020-02-132019Аналіз стану безпеки працюючих у харчовій промисловості / В. В. Майстренко, Ю. М. Лях, О. В. Євтушенко, Г. В. Демчук // Харчова промисловість. – 2019, № 25. – С. 133–140.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/30772Краткий осмотр (реферат): В статті наведено методику аналізу даних про стан виробничого травматизму у харчовій промисловості з використанням даних інформаційної системи «Повідомлення». Наведено основні характеристики цієї системи та її функціональні можливості. Запропоновано методичний підхід до аналізу виробничого травматизму, який базується на виявленні причин виникнення нещасних випадків, подій, які до них приводять, визначення найбільш травмонебезпечних професій у харчовій промисловості.otherтравматизмпричинаподіяінформаційна системаtraumatismcauseeventinformation systemкафедра екології та екоменеджментуАналіз стану безпеки працюючих у харчовій промисловостіArticle