Дослідження показників якості напою на основі молочної сироватки - Шляхтова, Анастасія Володимирівна; Усатюк, Світлана Іванівна (My University, 2015)
Забезпечення споживачів якісними харчовими продуктами є проблемою усіх розвинених країн світу. На сьогодні розроблюється багато функціональних напоїв на основі сироватки, до складу яких вводять різні натуральні рослинні соки. Напої на сироватці є доступними за ціною для більшої частини населення. Providing consumers with quality food is a problem of all developed countries. Today is developed many functional beverages based on whey, which is injected into the various natural vegetable juices. Drinks in serum is affordable for most people.
Keywords: напій; молочна сировина; соки; drink; raw milk; juices; кафедра експертизи харчових продуктів