Гончаренко, Таїса ЮріївнаТопчій, Оксана Анатоліївна2018-04-232018-04-232017Гончаренко, Т. Ю. Аналіз способів попереднього оброблення рослинної сировини з метою її використання у рецептурі посічених нaпівфaбрикaтів / Т. Ю. Гончаренко, О. А. Топчій // Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті Євроінтеграції : тези матеріалів міжнародної науково-технічної конференції, 7-8 листопада. – К. : НУХТ, 2017. – С. 104-105.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/27101uk-UKпосічені нaпівфaбрикaтим’ясорослиннa сировинaзерновінaсіння льонуудосконaлення технологіїminced semi-finished productsmeatvegetable raw materialscerealsflax seedstechnology upgradeкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівАналіз способів попереднього оброблення рослинної сировини з метою її використання у рецептурі посічених нaпівфaбрикaтівThesis