Модернізація преса глибокого віджиму бурякового жому - Лобанов, Денис Володимирович; Олішевський, Валентин Вікторович; Бабко, Євген Миколайович (Лобанов, Д. Модернізація преса глибокого віджиму бурякового жому / Д. Лобанов, В. Олішевський, Є. Бабко // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : Матеріали 88 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, квітень-травень 2022 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2022. – Ч. 2. – С. 52, 2022)
Від форми поверхні в більшій ступені залежить інтенсивність тепловіддачі та відповідно ефективність роботи апарату. В результаті встановлення нової системи керування запірно-регулювальних елементів реалізована система автоматичної підтримки заданої температури молока пастеризаційної установки А1-ОКЛ-5 у передбачених технологічним процесом межах.
Keywords: modernization; модернізація; press; прес; beet; буряк; кафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування