Грек, Олена ВікторівнаПоліщук, Галина ЄвгеніївнаКовбаса, Володимир Миколайович2014-11-042014-11-042000Грек, О. В. Екструдований рис в кисломолочних продуктах / О. В. Грек, Г. Є. Поліщук, В. М. Ковбаса // Таврійський науковий вісник. – 2000. – Вип. 42. – С. 124-127.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/17975В роботі розглядається питання доцільності використання рисового екструдату при виробництві сметани. Наведені результати досліджень дозування екструдату рису в межах від 0,5 до 5 %. Також детально говориться про технологічні аспекти дозування рисового екструдату.uk-UKекструзіясметанадобавкарисструктурні властивостіэкструзиякафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівструктурные свойстваextrusionsour creamadditivericestructural propertiesкафедра технології молока і молочних продуктівЕкструдований рис в кисломолочних продуктахArticle