Виділення бізнес-процесів як інструмент підвищення результативності діяльності підприємства - Лисенко (Звьоздочкіна), Олена Анатоліївна (My University, 2012)
В роботі представлено сутність виділення бізнес-процесів на підприємстві. Досліджено вплив основних та допоміжних процесів на результативність підприємства. Визначено можливість їх використання в якості інструменту підвищення результативності діяльності підприємства в цілому. In the given work the essence of allocation of business processes at the enterprises is pre-sented. The main and auxiliary processes influence the enterprise productivity and this problem is researched widely. The possibility of their use as the instrument of the company activity re-sults increase as a whole is defined.
Keywords: аналіз діяльності підприємства; бізнес-процеси підприємства; business process; кафедра економіки праці та менеджменту