Взаємодія науки та філософії - Сапіга, Вікторія Ярославівна; Кітов, Микола Григорович (My University, 2020)
Філософію науки, де наука постає під тим чи іншим кутом зору можна інтерпретувати об’єктом дослідження або осмислення. Головне з авдання філософії науки – це філософська рефлексія над наукою, виявлення закономірностей її розвитку. Philosophy of science, where science appears from one angle or another is possible interpreted as an object of study or comprehension. The main goal of philosophy science - is a philosophical reflection on science, identifying patterns of its development.
Keywords: наука; science; філософія; philosophy; світорозуміння; worldview; кафедра гуманітарних дисциплін; кафедра технології молока і молочних продуктів