Синтез ієрархічної структури машин для пакування в’язких і пластичних харчових продуктів - Токарчук, Сергій Володимирович; Гавва, Олександр Миколайович (My University, 2015)
Машини для пакування в’язких та пластичних харчових продуктів у споживчу тару можна віднести до багатопозиційних технологічних машин послідовної дії. Вони складаються з послідовно з’єднаних функціональних модулів та створюють матеріальні, енергетичні та інформаційні (контроль та управління роботою) зв’язки між ними. Machines for the packing plastic and viscous food products in consumer packaging can be attributed to technological machines multiposition consistent action. They consist of a series-connected functional modules and create material, energy and information (control and management of) links between them.
Keywords: машини для пакування; машини; послідовність; machines for packaging; machine; sequence; кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв; кафедра мехатроніки та пакувальної техніки