Роль облікової політики підприємства в сучасних умовах господарювання - Щербина, Ольга Сергіївна; Гейвич, Лілія Вікторівна (My University, 2013)
Розглянуті основні аспекти формування облікової політики як складової обліково-економічної роботи підприємства. Проаналізовано та окреслено важливість підпорядкування елементів облікової політики цілям процесу управління. Визначено основні елементи облікової системи як бази для формування облікової політики підприємства Basic aspects of formation of accounting policies as a part of accounting and economic operation of the enterprise are considered. Importance of submission of sub-elements of accounting policy to objectives of management process is analyzed and outlined. Basic elements of registration system as bases for formation of accounting policy of the enterprise are determined.
Keywords: система управління; бухгалтерський облік; фінансова звітність; облікова політика; облікова система; системний підхід; організація обліку; system of management; accounting; the financial reporting; accounting policy; accounting system; system approach; account organization; кафедра обліку і аудиту