Лопушняк, Андрій МиколайовичШевченко (Кишенько), Ірина Іванівна2018-04-252018-04-252014Лопушняк, А. М. Реструктуровані шинкові вироби високої біологічної цінності / А. М. Лопушняк, І. І. Кишенько // Наукові здобутки у вирішенні актуальних проблем виробництва та переробки сировини, стандартизації і безпеки продовольства : ІV міжнародна науково-практична конференція. – К. : НУБіП, 2014. - С. 109-110.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/27217В результаті виконаних досліджень було вивчено і розроблено композиційний склад реструктурованої шинки з оптимізованим хімічним складом і підвищеною біологічною цінністю. As a result of the performed research, the composition composition of the restored ham with an optimized chemical composition and high biological value was studied and developed.uk-UKкафедра технології м’яса і м’ясних продуктіврецептура шинкихарчова цінністьамінокислотний складham mixnutritional valueamino acid compositionРеструктуровані шинкові вироби високої біологічної цінностіOther