Небезпечні чинники та охорона праці під час проведення наукових досліджень в лабораторіях Інституту клітинної біології та генетичної інженерії НАН України - Потапова, Тетяна Олександрівна; Лазебник, Владислав Вікторович; Євтушенко, Ольга Володимирівна (My University, 2017)
Важливою складовою навчального процесу студентів є їхня науковадіяльність, яка дозволяє оволодіти новими та вдосконалити вже набуті навички, атакож опанувати нові технології, методики виконання робіт та розширити свої уміння задля вдосконалення своєї кваліфікації. Однак напрямки і методи, за якими відбуваються дослідження, вимагають знань з охорони праці, адже студенти мають чітко усвідомлювати свої права, обов'язки та правила поведінки на території інститутів та під час проведення лабораторних робіт. An important part of the learning process of students is their naukovadiyalnist that lets you learn new and improve already acquired skills and also learn new technologies, methods of work and expand their skills in order to improve their skills. However, the direction and methods which occur studies require knowledge of safety, because students are clearly aware of their rights, duties and rules of conduct at the Institute and at laboratory work.
Keywords: кафедра екології та екоменеджменту; охорона праці; наукові дослідження; небезпечний чинник; occupational health; scientific research; hazard