Поліщук, Галина ЄвгеніївнаБасс, Оксана ОлександрівнаБреус, Наталія Миколаївна2016-10-252016-10-252016Патент №106869 UA, МПК А23G 9/04 (2006.01) Склад морозива вершкового / Поліщук Г. Є., Басс О. О., Бреус Н. М. – u 2015 11034; заявл. 11.11.2015; опубл. 10.05.2016, Бюл. № 9, 2016 р.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/24457Склад морозива вершкового містить сухий знежирений молочний залишок, молочний жир, стабілізатор, глюкозно-фруктозний сироп, патоку та воду. The composition of ice cream contains fat dry milk residue milk fat, stabilizer, glucose-fructose syrup, molasses and water.uk-UKморозивовершковеice creamcreamкафедра технології молока і молочних продуктівкафедра інформаційних технологій, штучного інтелекту і кібербезпекиСклад морозива вершкового (Патент на корисну модель № 106869)Other