Склад морозива вершкового (Патент на корисну модель № 106869) - Поліщук, Галина Євгеніївна; Басс, Оксана Олександрівна; Бреус, Наталія Миколаївна (My University, 2016)
Склад морозива вершкового містить сухий знежирений молочний залишок, молочний жир, стабілізатор, глюкозно-фруктозний сироп, патоку та воду. The composition of ice cream contains fat dry milk residue milk fat, stabilizer, glucose-fructose syrup, molasses and water.
Keywords: морозиво вершкове; глюкозно-фруктозний сироп; патока карамельна; кафедра технології молока і молочних продуктів; кафедра інформаційних технологій, штучного інтелекту і кібербезпеки