Бандуренко, Галина МихайлівнаЛевківська (Музика), Тетяна МиколаївнаБондаренко, Дмитро ЮрійовичЛюлька, С. В.2018-05-172018-05-172017Перспективи створення нових продуктів з використанням сучасних сортів моркви / Г. М. Бандуренко, Т. М. Левківська, Д. Ю. Бондаренко, С. Люлька // Науковий тиждень у Крутах – 2017 : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції (у рамках ІІ наукового форуму), 16 березня. - Ніжин, 2017. - Т. 1. – С. 30-38.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/27448Встановлено оптимальні режими попередньої підготовки моркви для отримання підсушених напівфабрикатів. Апробовано використання напівфабрикатів при виробництві натуральних консервів Optimal regimes of preliminary preparation of carrots for the production of dried semifinished products are established. The use of semi-finished products in the production of natural canned food is testeduk-UKморквасушіннянапівфабрикаткаротинcarrotsdryingsemifinished productscaroteneкафедра технології консервуванняПерспективи створення нових продуктів з використанням сучасних сортів морквиOther