Нещадим, Лариса ПетрівнаМельник, Галина СергіївнаДемчина, Галина Любомирівна2013-11-042013-11-042004Нещадим, Л. П. Основні принципи раціоналізації харчування в умовах довготривалої дії малих доз іонізуючого випромінювання. / Л. П. Нещадим, Г. С. Мельник, Г. Л. Демчина // Наукові добутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма та матеріали 70-ї наукової конференції молодих вчених, аспірантів і студентів, 20–21 квітня 2004 р. – У 2ч. - К.: НУХТ, 2004. – Ч. 1. – С. 127.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/10949Особливості харчування здійснють модифікуючий вплив на розвиток реакцій організму при довготривалому внутрішньому опроміненні малими дозами. Раціоналізація харчування в умовах підвищеної радіаційної дії є реальним шляхом зниження внутрішнього опромінення організму людини. Nutrition features have the modifying influence on the development of reactions in prolonged internal irradiation with low doses. Rationalization of nutrition in terms of increased radiation exposure is the real way to reduce the internal exposure of the human body.uk-UKопроміненнязабрудненнярадіонуклідипродукти харчуванняradiationpollutionradionuclidesfoodкафедра екологічної безпеки та охорони праціОсновні принципи раціоналізації харчування в умовах довготривалої дії малих доз іонізуючого випромінюванняOther