Функціональний підхід до ощадливого управління промисловим підприємством - Колос, Ірина Василівна (My University, 2015)
Обґрунтовано функціональний підхід до ощадливого управління промисловим підприємством через функції аналізу, планування, організації, обліку, контролю, стимулювання, регулювання та координації. Доведено доцільність запровадження внутрішніх регламентів (стандартів) ощадливого управління. Запропоновано методичний підхід до формування ієрархічної системи показників оцінки ефективності робочого місця, потоку створення цінності, підприємства в системі ощадливого управління.
Keywords: кафедра обліку і аудиту; lean виробництво