Синергетичне управління технологічними процесами приготування пивного сусла - Кишенько, Василь Дмитрович; Лобок, Олексій Петрович; Чернецький, Микола Володимирович (My University, 2012)
У статті розглядається проблема підвищення ефективності функціонування складного технологічного комплексу виробництва пивного сусла. Наведені методи удосконалення системи управління технологічними процесами виробництва пива шляхом організаціїресурсоощадних керуючих дій на основі принципів нелінійної динаміки. The problem of improving the functioning of complex technological production complex beer wort. The methods improving process control system Brewing by orhanizatsiyiresursooschadnyh control actions on the basis of nonlinear dynamics.
Keywords: управління технологічними процесами; виробництво пива; пивне сусло; beer wort; management of engineering processes; production of beer; кафедра автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління ім. проф. А.П. Ладанюка