Побудова графіків залежності діаметру та максимального прогину балки від навантажень засобами пакету MathCAD - Черненко, Дмитро Андрійович; Сєдих, Ольга Леонідівна; Овчарук, Володимир Олексійович (My University, 2018)
В роботі розглянуто побудова графіків залежності діаметру та максимального прогину балки від навантажень засобами пакету MathCAD. В работе рассмотрены построение графиков зависимости диаметра и максимального прогиба балки от нагрузок средствами пакета MathCAD. In work the construction of graphs of the dependence of the diameter and maximum deflection of the beam on the loads by means of the package MathCAD is considered.
Keywords: епюра поперечного навантаження; інженерні розрахунки; пакет MathCAD; transverse load diagram; engineering calculations; MathCAD package; кафедра інформаційних технологій, штучного інтелекту і кібербезпеки