Аналіз особливостей впровадження системи контролю якості НАССР у закладах ресторанного господарства на прикладі борошняних кондитерських виробів - Зуйко (Кулініч), Віра Ігорівна; Волчецький, Олег Володимирович; Споденко, Олександр Володимирович; Тесленко, Максим Володимирович (My University, 2021)
З метою розширення асортименту продукції зі збалансованим складом запропоновано удосконалену технологію маффінів з чорницями із заміною цукру на фруктозу. Досліджено основні показники якості та запропоновано алгоритм впровадження системи контролю якості НАССР у закладі ресторанного господарства. In order to expand the range of products with a balanced composition, an improved technology of blueberry muffins with the replacement of sugar by fructose has been proposed. The main quality indicators are investigated and the algorithm of introduction of the quality control system HACCP in the restaurant establishment is offered.
Keywords: мафін низькоглікемічний; low-glycemic muffin; HACCP; кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції