Зуйко (Кулініч), Віра ІгорівнаГавриш, Андрій ВолодимировичДоценко, Віктор Федорович2015-12-162015-12-162012Кулініч, В. І. Розроблення рецептурних композицій борошняних кондитерських виробів для хворих на целіакію та цукровий діабет / В. І. Кулініч, А. В. Гавриш, В. Ф. Доценко // Здобутки, проблеми та перспективи розвитку готельно-ресторанного та туристичного бізнесу : матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції, 29–30 жовтня 2012 р. – Київ : НУХТ, 2012. – С. 229–232.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/22004Результатом експерименту є розроблення нових виробів, придатних для вживання хворими на цукровий діабет та глютенову ентеропатію. The result of the experiment is to develop new products suitable for use by patients with diabetes and gluten enteropathy.кафедра готельно-ресторанної справиборошняні кондитерські виробицукровий діабетцеліакіяbakers productsdisease diabetesceliacРозроблення рецептурних композицій борошняних кондитерських виробів для хворих на целіакію та цукровий діабетOther