Організація дистанційного навчання в платформі MOODLE у процесі вивчення іноземної мови - Чередніченко, Галина Анатоліївна; Никитенко, Ольга Василівна (My University, 2023)
Технічно вирішити проблему дистанційного навчання іноземної мови можна по-різному. Сучасні інформаційні технології надають практично необмежені можливості в розміщенні, зберіганні, обробці та доставці інформації будь-якого обсягу і змісту на будь-які відстані. Наш вибір дистанційного середовища Moodle в якості засобу для формування іншомовної професійної компетентності студентів пояснюється не лише тим, що ця платформа електронного навчання признана найпопулярнішою в освітніх системах багатьох країн світу.

Technically the problem of remote learning of a foreign language can be solved in different ways. Modern information technologies provide practically unlimited possibilities in the placement, storage, processing and delivery of information of any volume and content over any distance. Our choice of the Moodle remote environment as a tool for the formation of students' foreign language professional competence is explained not only by the fact that this e-learning platform is recognized as the most popular in the educational systems of many countries around the world.
Keywords: кафедра ділової іноземної мови та міжнародної комунікації; платформа дистанційного навчання; навчальне середовище Moodle; навчання іноземної мови; іншомовна комунікативна компетенція; distance learning platform; Moodle learning environment; foreign language learning; foreign language communicative competence