Маринін, Андрій ІвановичСвятненко, Роман СергійовичПасічний, Василь Миколайович2023-06-222023-06-222023Маринін, А. І. Дослідження властивостей меду залежно від його походження / А. І. Маринін, Р. С. Святненко, В. М. Пасічний // Промисловість та крафт для HoReCa в туризмі: досвід, проблеми, інновації : Програма та матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 23-24 травня 2023 р.,м. Київ. – Київ : НУХТ, 2023. – С. 64–65https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/40918За результатами досліджень було встановлено, що якість та збереженість гречаного та липового меду є вищою порівняно зі соняшниковим та квітковим медом згідно з діастазним числом Готе. Оцінка органолептичних властивостей продуктів підтвердила, що всі досліджені зразки меду (гречаний, соняшниковий, квітковий та липовий) відповідають вимогам ДСТУ 4497:2005 "Мед натуральний. Технічні умови" і мають високу якість.otherкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівмедфізико-хімічні показникифальсифікаціяhoneyphysical and chemical indicationsfalsificationДослідження властивостей меду залежно від його походженняThesis