Теоретико-методичні засади ризик-менеджменту як іструменту управління господарським ризиком підприємства - Скопенко, Наталія Степанівна (My University, 2009)
В умовах ринкових відносин та формування конкурентного середовища, ефективність функціонування всієї економічної системи та дії її' суб’єктів не можуть бути повністю a priori визначені та розраховані, тобто діяльність кожного підприємства завжди пов'язана з ризиком та можливими втратами. In market conditions and a competitive environment, the efficiency of the entire economic system and the actions of its' subjects may not be entirely a priori defined and calculated that the activities of each company always carries risks and potential losses.
Keywords: ринкові відносини; економічна система; менеджмент; ризик; market relations; economic system; management; risk; кафедра економіки праці та менеджменту