Розвиток м'ясопродуктового підкомплексу АПК України - вирішення проблеми продовольчої безпеки країни - Кундєєва, Галина Олексіївна; Шевченко (Кишенько), Ірина Іванівна (My University, 2012)
Розкрито сутність м'ясопродуктового підкомплексу АПК України як складної інтеграційної системи, його структуру, сучасний стан та можливості підвищення конкурентоспроможності. Essence mjasoproduktovogo subcomplex of Ukraine as a complex integration of the system, its structure, current status and opportunities to improve competitiveness
Keywords: інтеграційні системи; конкурентоспроможність; АПК; system integration; competitiveness; кафедра економічної теорії; кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів