Створення інформаційної системи підтримки менеджеру логістичного центру Fino Verde - Коваль, Тетяна Володимирівна; Грибков, Сергій Віталійович (My University, 2018)
Створена інформаційна система підтримки діяльності менеджера логістичного центру Fino Verde в Україні забезпечить підвищення ефективності роботи відділу постачання та реалізації продукції. The information support system for the manager of the logistics center Fino Verde in Ukraine will improve the efficiency of the supply and sales department.
Keywords: інформаційна система; управління даними; автоматизація; інформаційні технології; моделювання предметної області; information system; data management; automation; information technology; domain modeling; кафедра інформаційних технологій, штучного інтелекту і кібербезпеки