Вівсяне печиво «TASTY» - Павлюченко, Олена Станіславівна; Радькевич, Світлана Миколаївна (My University, 2018)
Від «Вівсяного» печиво, відрізняється тим, що в рецептуру входять яйця, вівсяні та мигдалеві пластівці. From "Oatmeal" cookies, it differs in that the recipe includes eggs, oatmeal and almond flakes
Keywords: печиво; мигдалеві пластівці; вівсяні пластівці; cookies; oatmeal; almond flakes; кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції