Моніторинг трансформацій регіональних соціально-економічних систем - Мірзодаєва, Тетяна Віталіївна (My University, 2009)
Розглянуто детально основні складові терміна "моніторинг". Визначено моніторинг трансформацій регіональних соціально-економічних систем. The basic constituents of the term "monitoring" are considered in detail. Monitoring of transformations of the regional socio-economic systems is certain.
Keywords: державне управління інструменти; механізми; моніторинг; регіон; ризик; соціально-економічна система; кафедра туристичного та готельного бізнесу; public administration tools; mechanisms; monitoring; region; risk; socio-economic system