Про належність канонічних добутків до узагальненого класу збіжності - Мулява, Оксана Мирославівна; Шеремета, Мирослав (My University, 2001)
Побудовано канонічні добутки, які належать до класу збіжності Canonical products belonging to convergence -class are constructed.
Keywords: ряди Діріхле; канонічні добутки; класи збіжності; Dirichlet series; canonical products; convergence class; кафедра вищої математики імені проф. Можара В. І.