Математичне моделювання періодичних процесів - Трегуб, Віктор Григорович; Глущенко, Маргарита Сергіївна (My University, 2008)
В даній статті представлене математичне моделювання періодичних процесів, які відбуваються в утфельних вакуум-апаратах періодичної дії. Моделювання даних процесів є актуальною темою для задач автоматизації та для знаходження оптимального керування продуктовим відділення на цукровому виробництві. The mathematical design of processes of batches, which take place in utfel'nykh vacuum-devices of periodic action, is presented in this article. Design of these processes actual theme for the tasks of automation and for finding of optimum management of food separation in a saccharine production.
Keywords: керування; control; математичне моделювання; задача автоматизації; mathematical modeling; task automation; кафедра автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління ім. проф. А.П. Ладанюка