Система ідентифікації моделі із змінною структурою (Деклараційний патент на винахід 69178А) - Кишенько, Василь Дмитрович; Іващук, Вячеслав Віталійович; Ладанюк, Анатолій Петрович (My University, 2004)
Винахід відноситься до автоматизації, а саме до моделювання технологічних об’єктів, що подані математичними моделями у вигляді поліномів вищих порядків, та їх адаптації. The invention relates to automation, namely the modeling of technological objects presented mathematical models in the form of higher order polynomials, and adaptation.
Keywords: математична модель; адаптація; реконструкція полінома; mathematical model; adaptation; reconstruction polynomial; кафедра автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління ім. проф. А.П. Ладанюка