Башта (Шеремет), Алла ОлексіївнаМанк, Валерій ВеніаміновичНемирович, Петро МихайловичЛагода, Володимир АндрійовичПогорілий, Тарас Михайлович2013-09-162013-09-162006Дослідження фільтрувальних властивостей гідролізату, одержаного із пшениці / А. О. Башта, В. В. Манк, П. М. Немирович, В. А. Лагода, Т. М. Погорілий // Цукор України. – 2006. – № 3.– С. 31–34.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/9700Вивчено основні фільтрувальні властивості гідролізату, одержаного із пшениці ферментативним методом. Визначено коефіцієнт консолідації осаду, який є узагальненим показником фільтрувальних властивостей гідролізату і дозволяє встановити оптимальний тиск фільтрування. Researched the basic filtering properties of hydrolyzate derived from wheat by enzymatic method. Determined coefficient of sediment consolidation, which is a generalized indicator of filtering properties of the hydrolyzate and allows to set optimum pressure of filtration.otherфільтрувальні властивості гідролізатуосадгідролізатпористістьтиск фільтруванняfiltering properties of hydrolyzatesedimenthydrolyzateporositypressure of filtrationкафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектуваннякафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобівкафедра технології оздоровчих продуктівДослідження фільтрувальних властивостей гідролізату, одержаного із пшениціArticle