Юрчак, Віра ГаврилівнаРак, Валентина ПетрівнаДахно, Б. М.Церковна, С. М.2012-06-062012-06-062008Роль хмелю у виробництві хліба за сучасними технологіями / В. Г. Юрчак, В. П. Рак, Б. М. Дахно, С. М. Церковна // Наукові праці Національного університету харчових технологій. – 2008. – № 25. – С. 23–25.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/1204Зроблено аналіз функціональних властивостей хмелю та його технологічного значення в технології хлібопечення. Дано порівняльну оцінку різних способів виготовлення хліба з використанням хмелю. Наведені результати дослідження мікрофлори хмелевих заквасок.Functional properties and technological effect of hop in baking have been analyzed. Comparative estimation of different ways of bread production with hop addition has been presented. Ihe results of hop ferment microflora researchind have been shown.uk-UKхмільhopхмелеві закваскиякість хлібамікрофлораhop fermentbread qualityferment microfloraкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівРоль хмелю у виробництві хліба за сучасними технологіями