Дозвілля та відпочинок у житті сучасних киян (на прикладі жителів голосіївського району міста Києва) - Уліганець, Сергій Іванович; Кулініч, М. Т. (My University, 2012)
У статті досліджується організація дозвілля та відпочинку жителів Голосіївського району міста Києва. А також представлені найбільш відвідувані місця відпочинку та побажання киян стосовно їх покращення. In the article analyses the leisure and recreation residents of Goloseevo district of Kyiv. Also represented the most visited places and wishes of citizens of Kiev on their improvement.
Keywords: рекреація; відпочинок; дозвілля; природоохоронні території; парки-пам’ятки садово-паркового мистецтва; recreation; rest; leisure; conservation areas; parks-memorials of landscape art