Неводюк, Ірина ВалентинівнаЦиганкова, Марія CергіївнаХорунжа, Тетяна ОлегівнаСотніков, Дмитро СергійовичПасічний, Василь Миколайович2020-02-042020-02-042016Використання білкового стабілізатора на основі тваринного білка «Білкозин» у виробництві напівкопчених ковбас / І. В. Неводюк, М. С. Циганкова, Т. О. Хорунжа, Д. М. Сотніков, В. М. Пасічний // Перспективи розвитку м’ясної, молочної та олієжирової галузей у контексті євроінтеграції : програма та матеріали п’ятої Міжнародної науково-технічної конференції, 7-8 листопада 2016 р. – Київ : НУХТ, 2016. – С. 66–68.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/30649otherніпівкопчена ковбасам'ясо птиці"Білкозин"smoked sausagepoultry meat"Belcosin"кафедра технології м’яса і м’ясних продуктівВикористання білкового стабілізатора на основі тваринного білка «Білкозин» у виробництві напівкопчених ковбасThesis