Механізм податкового стимулювання фінансового розвитку підприємства - Ситник, Інна Петрівна; Засєдко, Христина (My University, 2013)
У тезах розглянуто сутність механізму податкового стимулювання розвитку підприємства та його основні важелі. Визначено основні недоліки функціонування механізму податкового стимулювання в Україні та запропоновано комплекс заходів щодо покращення стимулюючого потенціалу податкової системи України. In theses considered the nature of mechanism of tax incentives of the development of the enterprise and its main instruments. Defined the main shortcomings of the functioning of the tax incentives in Ukraine and proposed a set of measures to improve the stimulatory capacity of the tax system of Ukraine.
Keywords: податкова пільга; оподаткування; податкове регулювання; механізм податкового стимулювання; tax benefit; taxing; tax regulation; mechanism of tax incentives; кафедра фінансів