Математична модель процесу періодичного віброекстрагування з пророщеної зернової сировини - Деркач, Анна Олегівна; Липка, Христина Іванівна; Попова, Наталія Вікторівна; Бодров, Віктор Семенович (My University, 2014)
З метою отримання раціональних режимів екстрагування в апаратах поставлена мета розробити математичну модель процесу, перевірити її на адекватність в умовах реальних експериментів, розробити алгоритм та програму розрахунків на ЕОМ. In order to obtain rational modes of extraction apparatus in the goal to develop a mathematical model of the process, check its adequacy in terms of real experiments to develop an algorithm and a program for computer calculations.
Keywords: віброекстрагування; пророщена зернова сировина; математичне моделювання; vibroekstrahuvannya; Germinated grain raw; mathematical modeling; кафедра експертизи харчових продуктів; кафедра процесів і апаратів харчових виробництв