Рекомендації по вибору та догляду за ювелірними виробами - Артюх, Тетяна Миколаївна; Лукаш, О. А.; Марчук, Н. Б. (My University, 1999)
В статті надано рекомендації по вибору та уходу за ювелірними виробами. The article offers advices on selecting and caring for jewelry.
Keywords: проба (ювелірні вироби); ювелірні вироби; jewelry; fineness (jewelry); кафедра експертизи харчових продуктів