Махинько, Валерій МиколайовичЧерниш, Людмила Миколаївна2014-10-232014-10-232014Махинько, В. М. Високобілкові рослинні добавки - сучасний підхід у виробництві функціональних хлібних виробів / В. М. Махинько, Л. М. Черниш / Нові ідеї в харчовій науці - нові продукти харчовій промисловості : міжнародна наукова конференція, присвячена 130-річчю Національного університету харчових технологій, 13-17 жовтня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – С. 67.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/17552Хліб, що виробляється в даний час за традиційними технологіями і рецептурами, містить низьку кількість незбалансованого за незамінними амінокислотам білка, що, в основному, і визначає його невисоку біологічну цінність. З погляду на це, перспективним і актуальним є дослідження можливості використання у технології хліба рослинних висобілкових добавок. Bread produced currently by conventional technologies and recipes, contains a low amount unbalanced on essential amino acids of the protein, which mainly determines its low biological value. In view of this promising and topical research opportunities use of technology in bread plant vysobilkovyh supplements.otherамінокислотивисокобілкові добавкихлібamino acidssupplements Highbreadкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівВисокобілкові рослинні добавки - сучасний підхід у виробництві функціональних хлібних виробівOther