Формування конкурентних переваг підприємств індустрії гостинності в сучасних умовах функціонування - Литвинець, Лариса Федорівна (My University, 2018)
Досліджено теоретичні проблеми забезпечення конкурентних переваг під- приємства, розроблено рекомендації по форму- ванню конкурентних пере-ваг підприємств готель-ного бізнесу в умовах сучасної української еко-номіки. The oretical problems of ensuring the competitive advantages of the enterprise are researched, recommendations for the formation of competitive scales of hotel business enterprises in the conditions of modern Ukrainian economy have been developed.
Keywords: конкурентні переваги; конкурентоспроможність; конкуренція; сompetitive advantages; competitiveness; competition; кафедра готельно-ресторанної справи