Розроблення харчових раціонів функціонального призначення для студентів - Пересічний, Михайло Іванович; Пересічна, Світлана Михайлівна (My University, 2014)
Hозроблено науково обгрунтовані скомплектовані обідні тижневі раціони харчування у двох варіантах збалансованими за основними харчовими речовинами та енергетичною цінністю. The scientifically substantiated weekly diets for lunches in two variations, which are balanced in terms of main nutrients and calories.
Keywords: харчовий раціон; diet; студенти; students; добовий набір продуктів; daily composition of dishes; кафедра технології харчування та ресторанного бізнесу