Пересічний, Михайло ІвановичПересічна, Світлана Михайлівна2015-05-132015-05-132014Пересічний, М. І. Розроблення харчових раціонів функціонального призначення для студентів / М. І. Пересічний, С. М. Пересічна // Харчова наука і технологія : науково-виробничий журнал. – Одеса : ОНАХТ, 2014. – № 3 (28). – С. 9–14.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/20328Hозроблено науково обгрунтовані скомплектовані обідні тижневі раціони харчування у двох варіантах збалансованими за основними харчовими речовинами та енергетичною цінністю. The scientifically substantiated weekly diets for lunches in two variations, which are balanced in terms of main nutrients and calories.uk-UKхарчовий раціонdietстудентиstudentsдобовий набір продуктівdaily composition of dishesкафедра технології харчування та ресторанного бізнесуРозроблення харчових раціонів функціонального призначення для студентівArticle