Проблеми підвищення якості сирів на вітчизняному ринку - Волнянська, Юлія Володимирівна; Кійко, Вікторія Вікторівна (My University, 2016)
Забезпечення населення молоком та молокопродуктами, тісно пов’язане з розвитком молочного ринку, функціонування якого залежить від якісної сировинної бази, стану виробництва, ринкової інфраструктури, платоспроможності споживачів. Providing the population with milk and dairy products, is closely linked with the development of the dairy market, the operation of which depends on the quality of raw materials, of production, market infrastructure, solvency consumers.
Keywords: кафедра експертизи харчових продуктів; молочна промисловість; якість сирів; вітчизняний ринок; milk industry; quality cheeses; domestic market