Волнянська, Юлія ВолодимирівнаКійко, Вікторія Вікторівна2016-10-062016-10-062016Волнянська, Ю. В. Проблеми підвищення якості сирів на вітчизняному ринку / Ю. В. Волнянська, В. В. Кійко // Наукові здобутки молоді — вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 82 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 13–14 квітня 2016 р. – К.: НУХТ, 2016. – Ч. 1. – С. 93.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/24337Забезпечення населення молоком та молокопродуктами, тісно пов’язане з розвитком молочного ринку, функціонування якого залежить від якісної сировинної бази, стану виробництва, ринкової інфраструктури, платоспроможності споживачів. Providing the population with milk and dairy products, is closely linked with the development of the dairy market, the operation of which depends on the quality of raw materials, of production, market infrastructure, solvency consumers.uk-UKкафедра експертизи харчових продуктівмолочна промисловістьякість сиріввітчизняний ринокmilk industryquality cheesesdomestic marketПроблеми підвищення якості сирів на вітчизняному ринкуOther