Доломакін, Юрій ЮрійовичБабанов, Ігор ГеннадійовичЖитнецький, Ігор Володимирович2016-05-262016-05-262016Доломакін, Ю. Ю. Реологічні моделі харчових суспензій / Ю. Ю. Доломакін, І. Г. Бабанов, І. В. Житнецький // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : міжнародна науково-практична конференція, 19 травня 2016 р., м. Харків / Харківський державний університет харчування та торгівлі. – Харків : ХДУХТ, 2016. – Ч. 1. - С. 278-280.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/23437Наведені найпопулярніші моделі що описують поведінку харчових суспензій, а саме зв'язок між в’язкістю та об’ємної частки дисперсних частинок. Results popular models describing the behavior of food suspensions, namely, the relation between viscosity and volume fraction of particulate matter.uk-UKкафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництвсуспензіядисперсні частинкив’язкістьмодельsuspensiondispersed particlesmodelviscosityРеологічні моделі харчових суспензійThesis