Определение коэффициентов восстановления штучных грузов - Буров, Андрей Африканович; Любимов, Валерий Михайлович; Бурик, М. В. (My University, 1980)
Отримано емпіричні формули для визначення коефіцієнтів відновлення штучних вантажів в залежності від маси і швидкості переміщення, що дозволяє встановити початкові умови при визначені законів руху штучних вантажів в пакетоформувальних машинах. The empirical formula for determining the coefficient of restitution unit loads depending on the mass and speed of movement that allows you to set the initial conditions in determining the laws of motion of piece goods in paketoformuvalnyh machines.
Keywords: коэффициент восстановления; штучный груз; эмпирические формулы; coefficient of restitution; empirical formula; artificial load; кафедра мехатроніки та пакувальної техніки