Дослідження ефективності роботи повітряного теплового насоса - Задорожний, Сергій; Потапов, Станіслав Геннадійович (My University, 2014)
В зв'язку з тенденцією зростання вартості природних ресурсів та вимогами щодо підвищення ефективності роботи устаткування в Україні відбувається пошук шляхів використання низькопотенціальної енергії та способів підвищення ефективності роботи обладнання. Одним з напрямків вирішення цієї проблеми є використання повітряних теплових насосів. Due to the trend of the rising cost of natural resources and requirements to improve the efficiency of the equipment in Ukraine is finding ways to use low potential energy and ways to improve the efficiency of the equipment. One aspect of solving this problem is to use air heat pumps.
Keywords: енергозбереження; теплопостачання; повітряні теплові насоси; energy conservation; air heat pumps; heating; кафедра теплоенергетики та холодильної техніки